Uncategorized

di-va

13. april 2011

Jeg er ny og fresh med nye negler og vipper! Er som vanlig veldig fornøyd med Neglhuset. I dag møtte jeg til og med en supersøt jente der som jeg møtte på vorspiel for en ukes tid siden, og som da spurte meg hvor jeg fikset neglene mine. Så hyggelig at folk følger rådene mine!

Jeg har testet gelènegler den siste tiden, bare for å kjenne forskjellen. Og jeg må si at jeg faktisk er større fan av akrylnegler! Hva er deres mening? Det utrente øyet ser jo ikke forskjell, men på meg holder akrylen i hvert fall lengre. På bildet over har jeg akrylnegler, korte og runde med hvit tipp. Og det skal jeg ha neste gang også, syns det er så fint!

Besøk nettsiden til Neglhuset her! Kan lønne seg å være tidlig ute hvis man skal ha negler og/eller vipper til en spesiell anledning, de har hendene fulle der.

No Comments

Leave a Reply