Uncategorized

fra slask til sassy

15. april 2011

I dag har jeg vært på jobb – og deretter på møte. Trodde jeg var så smart i lunsjen i dag, da jeg bestemte meg for å OVERSPISE. Spiser man bra nok med mat, er det jo større sjans for at man ikke blir sørpefull når man skal ut på byen. Men jeg tror jeg må begynne spisingen på nytt. For da jeg kom inn døren, sang jeg duett med toalettet. Så kvalmt!

Men nå skal jeg altså gå i gang med hele denne prosessen, å få et slaskete tryne og hår til å se BRA ut. Det er nesten så jeg ikke orker. Fra tøfler til høye hæler. Fra oversized skjorte til liten kjole. Fra usminket til sparklet. Fra edru til fnisete. Jeg trives så godt som jeg er nå, men hva gjør man ikke for en lattermild kveld med jentene?! Eller; rekene, som jeg liker å kalle dem.

GJESP! Nei, nå må jeg først og fremst komme meg på polet.

No Comments

Leave a Reply