Uncategorized

life is not about the days that pass by

16. april 2011

I går var en sånn kveld jeg kommer til å sitte og savne når jeg blir gammal røy, og ikke tør å vise meg på byen lengre. Jeg lo så jeg brakk meg, og hadde det rett og slett så fantastisk gøy med jentene.

Fra utested til utested, fra den ene fargerike drinken til den andre, og med hverandre arm i arm. Da det var like før byens stengetid, tok vi en cosmopolitan på Manolo, og bare; åh, du er så sykt Samantha, og jeg er så sykt Carrie Bradshaw. Og så var det bare å begi seg på turen hjemover. Jeg følte meg som en mor som skulle hjem og legge barna mine. Er vi framme snart? Jeg orker ikke å gå mer. Jeg er sulten! Sulten? Ok, så vi stoppet på 7Eleven for å kjøpe nattmat. Der møtte jeg en vaklende sjel som var i stor konflikt med seg selv om han skulle kjøpe en røykpakke eller ikke. Jeg rådet ham til å la være, og som belønning for at jeg hadde hjulpet røykeslutten hans, kjøpte han to sjokoladeplater til meg. Kommer godt med dagen derpå, for å si det slik!

Det er rart hvordan man kan se ganske greit ut når man drar hjemmefra, og når man kommer hjem fra byen igjen, ser man ut som noe som lukter kloakk.

I dag har store deler av dagen gått med i sofaen til Cicilie, hvor vi har ledd av hverandre og dratt opp pinlige ting fra gårsdagen. Som vanlig går det hardest ut over gelèbarnet. En av oss får nemlig gummibein etter en flaske vin, noe som kan gjøre det svært komplisert å komme inn på utesteder.

I kveld har vi bestemt oss for å ha kosekveld hos meg. Gelèbarnet har til og med solgt billetten sin til Sensation White. Unnskyld meg, men hvem drar på Sensation White?! Jeg ble tilbudt gratis billetter, men drar ikke av den grunn. Man hopper bare ikke rundt i hvite klær fra topp til tå, mens man hører på syre. Bruk billetten som dopapir, og ha en real kosekveld i stedet. Sånn som vi gjør! Helene, Cicilie, Ida Caroline og jeg skal lage hjemmelaget pizza, det kan bli litt av et eventyr. Og så blir det film på storskjerm. Gleder meg!

No Comments

Leave a Reply