Uncategorized

har vært opptatt med å feire sommeren

19. april 2011

Hola! Jeg regner ikke med at dere har savnet meg så mye, ettersom været har vært så fantastisk. I Oslo har det i hvert fall vært SOMMER! Og det er jo bare helt strålende, blir så lykkelig av det. Samtidig får jeg helt angst for å dra opp Macen, blogge, sjekke mail og sånt. Not good. Så i kveld har jeg litt av hvert å catche opp på!

I går var virkelig en helt fantastisk dag. Jeg trallet rundt i sola hele dagen, traff venner og bare koste meg. Spiste middag og satt og drakk hele dagen på Bølgen og Moi, det må jo være det stedet i Oslo hvor sola skinner lengst. I dag derimot, har jeg hatt det ekstremt dårlig. Jeg vet jo egentlig at det er en dårlig idè å blande øl, vin og cocktails. Men i går måtte jeg bare. For å feire at sommeren endelig viser seg. Jeg har kastet opp siden i natt, og det er først nå det begynner å gi seg. Nesten så jeg mistenker en matforgiftning også.

Så, kjære lesere. Nyter dere også påsken?! Syns synd på de som har forlatt Oslo til fordel for sydenferier og påskefjell, for Oslo sin førsommer slår alt!

1. Startet dagen på Christopher sin nye balkong! Stas. Jeg savner å ha balkong, det er så hyggelig. Vi tok en breezer med isbiter mens vi planla det nye prosjektet vårt som kommer til å bli awesome! 2. Hjalp Jon på kofferten. Han er dessverre på flyttefot! Og så fikk jeg nesten kattene hans, men jeg har jo en fra før. Ta kontakt om dere ønsker å adoptere Gucci og Prada! 3. Lunsj på Bølgen og Moi. Goodiegood.

Jeg var nok ingen billig fru å ha med seg på byen i går. MEN! Da vi avsluttet kvelden med et par drinker på Bygdøy Allè Restaurant, fikk jeg bartenderen til å lage yndlingsdrinken min igjen. Og nå har jeg oppskriften! Så til alle som er over 20 år, jeg gir dere LYNCHBERG LEMONADE!

– long drink glass med masse isbiter!

– 2 cl Jack Daniels whiskey

– 2 cl contrau lime juice

– toppes med sprite. Enjoy <3

Siden formen endelig begynner å ta seg opp, skal jeg prøve å gå en tur på butikken for å kjøpe inn til kveldsmat. Jeg er alene akkurat nå, og må innrømme at tanken på å gå ut i Oslomørket alene er litt skremmende. Og da tenker jeg selvfølgelig på den fæle voldtektsbølgen. Det er lett å tenke at det ikke skjer meg, men hvem vet. Man bør være forsiktig!

No Comments

Leave a Reply