Uncategorized

Internett er på påskeferie

24. april 2011

Husker dere at jeg skrev at jeg snylter på naboens nett, og at jeg skulle skaffe mitt eget? Vel, det fikk jeg aldri gjort. Og nå har naboen tydligvis dratt på påskeferiet med internettet «vårt»! Så da blir det jo lite blogging. Heia mobilblogg!

Ikke at jeg har så mye spennende å fortelle om påsken, annet enn at det er sydenvarme i Oslo, og at jeg koser meg ute i solen hver eneste dag. Jentekvelder, vinkvelder, påskequiz, lunsj på brygga, grilling i parken og byturer i sommerkjole er stort sett det jeg har fylt dagene mine med. Det er bare helt fantastisk! Selv om jeg sikkert har lagt på meg ti kilo. Det får bare være, for det kan jeg jogge bort igjen når påsken er over.

Nå skal jeg komme meg ut i sommerværet igjen, nå vet dere hvert fall at jeg lever : ) håper dere har det like fint!

No Comments

Leave a Reply