Uncategorized

jeg er quasimodo

3. mai 2011

Kom nettopp inn døra. Åtte timer på jobb, og resten av kvelden i selskap av venninner. Planlegging av tidenes rehab-ferie til Malaga, kina-restaurant, alvorsprat og latterkrampe. Alt i ett, det undrer meg egentlig hvorfor jeg opplever kjedelige dager en gang i blant.

Jeg så meg nettopp i speilet. Herregud. Her har jeg spradet rundt med mine langbeinte, nysminkede og Chanel-veske-bærende-venninner, og så ser jeg ut som noe de har skrapa ut av skosålene sine. Håret ser ut som et kratt, øyensminken har byttet plass med rougen, og under øya er jeg himmelblå. Jeg er deilig.

På tide å pleie seg selv. Med en dusj. Med en ansiktsmaske. Og med Californication på senga.

… Forresten. Var det bare jeg som bannet høyt da det begynte å SNØ i Oslo i dag formiddag?! Fy faen. Takk og lov for at Quasimodo’en på Rådhuset bestemte seg for å spille «Here comes the sun», for ikke lenge etterpå var det sommer igjen. Snakker om Quasimodo, tilbake til å pleie seg selv.

No Comments

Leave a Reply