Uncategorized

tips på morgenkvisten

3. mai 2011

God morgen, solstråler! Jeg sitter på jobb hos EF nå, og her kom jeg over noe kult jeg helt har glemt å dele med dere! Vi har en konkurranse i samarbeid med bladet TOPP, hvor dere som er mellom 14 og 17 år kan sende inn et outfit-bilde av dere selv, og vinne et 3 uker langt opphold i London, på Action Fashion-kurs!

Følg denne linken, så finner dere ut av resten selv : )

Åh, jeg er så trøtt i dag, dere. Har begynt å se på serien som heter Californication, og da flyr kvelden – og natta ganske fort. Men jeg får heller blogge om mitt interessante privatliv når jeg kommer hjem, ville bare fortelle dere om konkurransen, siden det ikke er så lenge igjen av den!

2 Comments

  • Reply pussy plugs 8. januar 2024 at 17:39

    I simply couldn’t go away your site prior to suggesting that I actually enjoyed the usual information an individual supply to your visitors? Is going to be back incessantly in order to check out new posts

  • Reply agencja analityczno reklamowa 1. mars 2024 at 00:32

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply