Uncategorized

nyforelsket mareritt

6. mai 2011

Min andre spalte er publisert i Det Nye, så løp og kjøp! Denne gangen har jeg skrevet om de uskrevne reglene i nyforelskede parforhold.Dedikert til alle ulykkelige og misunnelige der ute, som får spysyken av å se forelskede par på hver eneste benk i hele byen.

Var skikkelig misfornøyd med teksten da jeg sendte den inn, men etter å ha lest den nå, er jeg egentlig ganske fornøyd. Sånn bortsett fra bildet, hvor jeg syns jeg ser tjukk ut. For å få gleden av å se bildet i helfigur må dere løpe og kjøpe!

Enkelte er lei av at jeg hele tiden skal påpeke at jeg er så «tjukk»når jeg egentlig ikke er det. Hallo. Jeg må jo påpeke det før dere gjør det! Og det at jeg føler at jeg har et par-to-tre-ti kilo for mye, betyr ikke at andre på samme størrelse har det. Jeg vet bare hvordan kroppen min må se ut for at jeg skal føle meg vel i den. Så i morra blir det en ekstra lang joggetur, gitt. Jeg er så flink!

Her om dagen var jeg forresten på lanseringsfest av boka «Luremus». Elin Rise, et vakkert kvinnemenneske fra Tønsberg har gitt ut sin første bok, og det er jo stas. Jeg drømmer om å stå i hennes sko en dag. Jeg oppdaget bloggen hennes for en god stund siden, og har latt meg inspirere. Interessant å følge en forfatterjomfru fra start til suksess – for det har jeg på følelsen at boka blir. Jeg er i gang med å lese! Og det er faktisk det jeg skal gjøre i kveld. Lese, snuse og onanere. Neida.

Hadde med meg noen av godjentene, og vi hadde en heldig hyggelig kveld, selv om vi dro hjem litt tidlig. Disse to jentene haaater forresten å være på bloggen, så jeg kaller dem Evelyn og Beate. Godt å ha ekte venner som ikke har baktanker om å bli supershendizer! Trodde jeg…..

Sjekk linselusene, da! Neida. Stakkar. Det var ikke enkelt å oppføre seg normalt med VGTV i hælene. Så jeg bare; nå tar jeg meg en stooooor blå tyggis, og så blir det bare sånn. Uff. Back to the book!

1 Comment

  • Reply Sicily 20. juli 2024 at 19:46

    Hi, Neat post. There is an issue along with your web site in internet explorer, might check this?
    IE still is the market leader and a good part of other people will omit your great writing due to this problem.

  • Leave a Reply