Uncategorized

skrivemodus

7. mai 2011

Hello darlings. I dag skriver jeg! Deilig å være i skikkelig skrivemodus igjen, for det har vært sjeldent de siste månede. Men er jo blitt så inspirert av Elin som endelig har fått sin bokdebut, og når man ser at det faktisk er mulig, løsner det selvfølgelig litt på trykket.

Så nå sitter jeg i vinduskarmen og får med meg litt av solskinnet mens jeg skriver personskildringer. Alle har vel forskjellige måter å jobbe på når de prøver å skrive en bok, og når jeg skal skrive noe, er det viktig for meg å skape karakterene først. Det høres kanskje rart ut, men jeg «lager» livet deres, og gir dem grunner til å være og handle som de gjør i manuset. For de er nødt til å være helt ekte i hodet mitt for at jeg skal få dem til å leve på papiret.

… Så er det jo bare å håpe at boka en gang blir utgitt, og at jeg tilfeldigvis møter Steven Spielberg igjen. Her snakker vi ambisjoner!

Ps. Jeg så nettopp ut av vinduet, og hallo! Det er seriøst mange tusen mennesker som løper forbi! Det slutter aldri å løpe mennesker forbi vinduet, liksom. Det må være et eller annet løp? Det er som å sitte og se på Karl Johan en natt til søndag. Mye rart. Så nå koser jeg meg ekstra mye.

No Comments

Leave a Reply