Uncategorized

jeg hopper frivillig i havet

10. mai 2011

I går hadde jeg fri fra jobb, og ettersom himmelen var så blå og sola var så varm, ble jeg med vennene mine en tur på sjøen. Det var deilig, det! Norsk førsommer er undervurdert, og det samme er pølser – så lenge det er bra pølser. Vi var ute hele ettermiddagen, og da jeg kom hjem var jeg så trøtt av sjøluft at jeg sovnet nærmest sittende midt i en episode av CSI.

Ellers denne uka jobber jeg fulle dager, så det er deilig å få gjort noe etter jobb også. Så jeg ikke føler at hele dagen har gått bort på et kontor – selv om jeg liker å sitte på kontor også. Så i dag var det jammen grilling igjen, denne gangen i Frognerparken. Frognerparken er nesten som hagen min, jeg kunne bodd der i sommer.

Legger ut noen bilder fra utflukten i går, før jeg kryper under dyna med besøket mitt og spiser jordbær med is. Vi skal heie fram Stella på Grand Prix! NÅR begynte jeg å bry meg om Grand Prix…

Plommen i egget, Ida i båten.

… Det Nye er ikke bare for jenter lengre, til og med gutter i hvit bukse elsker spalten min!

Oslo sett fra himmelen.

Grille-grille-grille-grille.

Puma var med på båttur. Lurer på om Bella ville likt det like godt…

No Comments

Leave a Reply