Uncategorized

kjennes ut som om beina løper

13. mai 2011

Warraap! Jeg sitter på jobb, har seriøst lopper i hele kroppen. Kribler etter å løpe ut i sola. Men heldigvis er jeg ikke den eneste som er i fredagsmood, så her er det god stemning, musikk og åpent vindu.

Gleder meg til å sove «lenge» i morgen! Og jeg skal så absolutt ikke ødelegge nattesøvnen min med Gin Tonic og slitne utesteder med rosa neonlys, jeg skal rett og slett ha kosekveld med god mat og film. Må jo være skikkelig uthvilt i morgen, jeg skal nemlig løpe Holmenkollstafetten med jobben! Haha. Gruer meg. Selv om jeg har jogget en del i det siste, er det tre liv siden jeg har SPURTET. Jeg er ikke typen som løper etter bussen, finner det ekstremt ydmykende når jeg ikke rekker den uansett. Ingenting som kribler mer i langemann-fingeren enn kids på bakerste rad i bussen som kliner nesa mot vinduet og ler av meg.

Ok. Jobbe igjen. Hade a!

No Comments

Leave a Reply