Uncategorized

jeg har internett, endelig!

20. mai 2011

I løpet av de to årene jeg har bodd i Oslo, har jeg aldri hatt mitt eget internett. Eller, jeg har hatt sånn liten minnepenn med internett på, men aldri en sånn stor, stygg boks som står i hjørnet og blinker ondskapsfullt når resten av leiligheten er omringet av mørke.

MEN! Nå har jeg det. Venninnen min Helene var tydligvis drittlei av at jeg aldri har internett, så da hun var på besøk her om dagen, ringte hun rett og slett og bestilte for meg. Ting jeg aldri får gjort, nr. 942567.Takk, Helene! Selv om du glemte å bestille trådløs router, så nå sitter jeg her med ledning i veggen. Så SMART. Må man bestille det ved siden av, liksom? Gjør jeg det hos Get også?

Endeliig! Jeg klarte til og med å «montere» den selv. Nå kan den jo bare prøve seg å være «hard to GET». Ahh, ordspill. Har ruget på den der i flere dager.

Jaja. Nå skal jeg gå helt crazy på internett og spise middag. Helene prøver å få meg med ut og fezte i dag, jeg hakke sjans. Må nesten spare smilemusklene mine litt til i morgen, for da kommer besteste Thea hjem fra Mexico! Hun har vært borte alt for lenge, så skal bli godt å se henne igjen. Smilefjes.

No Comments

Leave a Reply