Uncategorized

superstjernestøv

20. mai 2011

For en deilig kveld dette er! Takk og lov for at jeg har en gigantisk varmtvannstank! Har oppholdt meg i dusjen i over en time, og jeg føler meg så ren og avslappet som det går an å bli – tror jeg.

Har testet noen nye produkter for Makestyle som jeg nå skal dele med dere. Hvis dere smører dere med litt tålmodighet, skal jeg få fikset en rabattkode for dere, slik at det blir enda billigere for dere å handle der.

Hårproduktene jeg har testet er fra Gun-Brit, en eksklusiv men likevel rimelig hårpleie- og stylingserie.

Fra venstre: Star dust, split ends serum, styling spray soft og deep treatment blonde.

Min favoritt fra serien er Star Dust, uten tvil! Flasken inneholder et pudder som gir håret volum, og som fjerner unødvendig fettstoff fra hodebunnen. Det vil si at den hindrer håret i å se fett ut, og at man slipper å vaske det like ofte. Det er jo faktisk ikke bra for håret å bli vasket hver dag!

… Og et lite pluss! Den gjør en mørk ettervekst mye mindre synlig! Finnes i forskjellige fargetoner da, så klart, så de med mørkt hår kan også bruke den. Dere kan se en video av hvordan den brukes her. Den lille bestevennen koster 299,-.

Deler av dette innlegget er reklamebasert.

No Comments

Leave a Reply