Uncategorized

det er så deilig…

21. mai 2011

… Å våkne opp uten å være fyllesyk! Og jeg setter like mye pris på det hver dag. Jeg har skrudd glad-musikken for fullt, spist god frokost, og nå skal jeg ut og rusle litt i byen med min kjære Benjamin. Vi skal kjøpe noe fint til Thea, som ENDELIG har kommet hjem etter å ha studert i Mexico! Kjennes ut som om hun har vært borte i evigheter.

Og så bærer det videre til Lysaker for å grille, kose oss og prate om alt som har skjedd i det siste. Siden Thea har vært så lenge i Mexico så jeg meg helt nødt til å spraye litt på min likbleke, nordiske kropp. Så nå blir vi i hvert fall ikke svart-hvitt-kontrast, haha!

Husker dere at jeg la ut en «jentefest-spilleliste» til Spotify? Vel. Nå er jeg så å si lei av hver eneste sang på den. Og det er sikkert alle dere som adopterte den også. Så jeg har et lite forslag! Hva om alle sammen kan være så snille og lime inn link til en festlig Spotify-playlist i kommentarfeltet under her? Kjør på, så kan vi alle få noe ny og morsom musikk å høre på denne lørdagskvelden!

Jaja, nå får jeg gå og skifte. Været klarer jo aldri å bestemme seg. Det går fra å blåse og være grått, til å være stille og solfylt. Kan det ha noe med denne beryktede dommedagen å gjøre, montro?

No Comments

Leave a Reply