Uncategorized

9 favoritter fra makestyle

22. mai 2011

Jeg lovte dere en rabattkode til Makestyle , så her er den! Bruk koden WULFF2011 når dere handler, så får dere 10% rabatt på alle varer. Tilbudet varer til mandag kl. 23.59, så det er bare å skynde seg!

Kan jo dele mine Makestyle-favoritter med dere! Her er i hvert fall 9 av dem. Velger å kalle dem sommerfavoritter:

1. Blonde series kit. Fra serien Gun Brit som jeg fortalte dere om i går! Et nytt og sunt frisørmerke som Makestyle akkurat har lansert. Denne serien er veldig bra til alle med blondt og bleket hår! Pakken er allerede satt ned fra 899,- til 550,-, og med Wulff-rabatten blir det enda billigere! Kjøp den her.

2. Glo Blush. Min yndlingsrouge i hele verden! Har allerede skrevet om denne tusen ganger, så trenger vel ikke si så mye mer. Men fargen er fantastisk, og den holder hele døgnet. Den er fra Glo Minerals, koster i utgangspunktet 279,-, og kan kjøpes her.

3. Rouge-børste. Fra Nilens Jord, koster 159,- her.

4. GHD mini-glattetang. Denne ville jeg tatt med meg på en øde øy om det var strøm der! Den er veldig smal og fungerer godt på stakkars mennesker som meg, som har krøller og må kunne glatte tett inntil hodebunnen. Perfekt for kort hår også! 1490,- her.

5. Glo Liquid lips. Denne bor på leppene mine i sommer, koster 259 kroner her. FANTASTISK farge!

6. Kabuki Brush. Børsten min fra Too Faced er nesten gått i filler, har brukt den så mye at det snart er på tide med en ny. Men den er i hvert fall veldig god, og det er jo det viktigste. 259,- her.

7. Flytende eyeliner. Fra Nilens Jord. Veldig tynn børste og enkel å påføre. Her finner dere den for 149 penger.

8. Bølgetang. Denne får jeg skikkelig fint englehår av. 999,- her!

9. Glo Brown collection. Dette er noe nytt for meg – men jeg har faktisk begynt å sminke brynene mine hver dag! De ser mye fyldigere og mer markerte ut, og det kan jeg like. Hele settet koster 399,-, kjøp det her.

På dette bildet har jeg brukt bølgetangen!  Og dere. Husk at innlegget er reklamebasert, men jeg mener fremdeles hvert eneste ord jeg skriver. Smilefjes til dere.

No Comments

Leave a Reply