Uncategorized

melkehjerter

23. mai 2011

Kvelden i går var svært vellykket, fantastisk koselig å ha Thea hjemme på norsk jord igjen. Vi drakk vin (og whiskey), sang, lo og koste oss før vi dro ut på byen, men fremmed som jeg er blitt for alkoholen, tok det ikke lang tid før jeg rømte inn i en taxi og satte kursen mot dyne og pute. Jeg angrer ikke i dag, for formen er dårlig nok som den er. I dag våknet jeg til bekymrede anrop hjemmefra, noe jeg gjør hver morgen når det snakkes om voldekter på nyhetene. Det er tydligvis noen syke jævler der ute som tror at voldtekt er en helgehobby. Fysj!

Og sånn ellers, er det litt fysj på meg også. Benjamin og jeg skulle, som jeg nevnte i går, kjøpe en liten oppmerksomhet til vår savnede Thea. Da vi ikke kom til enighet om duftlys og merkelige såper, endte vi opp med å kjøpe en rosebukett og en pakke med melkehjerter. Velkommen til NORUEGA, liksom. Vi er lite dårlige venner, da! Thea er glutenallergiker – og har selvfølgelig melkeallergi. Jaja, det er vel bare et tegn på at hun har vært borte for lenge.

I dag har jeg bare kost meg hjemme med Bella. Vi er trøtte i trynet begge to (viser til bildet ovenfor), så nå skal vi runde av kvelden med en film på senga. Nattaklem til dere!

No Comments

Leave a Reply