Uncategorized

nydusjet kattepus

23. mai 2011

Batte of the year! Å dusje Bella. Det finnes sikkert verre tilfeller, men pusekatten er ikke akkurat glad i å bli badet. Men en perser skal vaskes, så vaske gjør vi – sånn av og til. Nå er jeg full av kloremerker, og kjenner jeg ikke helt feil, har jeg neglrester i skulderen.

Nå skal jeg se en film som heter «Hall Pass«. Tror ikke den har kommet til Norge enda, men når jeg har sett alle filmer her til lands, må jeg utvide horisonten på andre, og kanskje ikke fullt så lovlige måter. Hall Pass handler om to fyrer som får en uke fri fra ekteskapet sitt, til å gjøre hva som helst uten at det får konsekvenser.

Jeg blir som regel i dårlig humør av slike handlinger, men den ser i grunn underholdende nok ut. I mitt hode er det eneste riktige å holde seg til sin partner, og ikke ligge rundt for å «holde ut». Om man har en ekstrem trang til å ligge med noen andre enn sin partner – kanskje på tide å bryte forholdet? Just sayin.

No Comments

Leave a Reply