Uncategorized

søndag, mandag, sur

23. mai 2011

Har aldri gjort så lite ut av en søndag før. Tror jeg er litt deprimert. Søndagsdeprimert da, kanskje. Nei, vet dere hva. Jeg er helt ødelagt av hormoner, og jeg er så sint og lei meg for ingenting at jeg føler at jeg ønsker nesten alle vondt. Herregud, så sint jeg er. Tror jeg må slutte med p-piller igjen, før jeg går crazy med øks på åpen gate. Neida. Nå er det så typisk at noen blir drept med øks utenfor her, og så blir jeg hovedmistenk fordi jeg skrev noe så tåpelig på bloggen. Jeg vil ikke drepe noen, jeg er bare litt ødelagt av hormoner.

I dag har jeg gått til butikken to ganger. Til ICA. Til to forskjellige ICAer, faktisk, for ICA er yndlingsbutikken min. Men noen av folka som jobber der frustrerer meg. Først gikk jeg på den nærmeste butikken. Mannen foran meg i køen kjøpte et par rundstykker i en pose, og da kassadamen skulle slå dem inn, rullet rundstykkene ut på rullebåndet, og så PUTTET hun dem bare tilbake i posen! Og mannen sa ingenting. Så jeg bare; HERREGUD! Og så raste jeg ut i sinne. På min andre butikktur, gikk jeg på en ICA som er litt lengre borte. Hadde så lyst på Cola Zero, og butikken som er nærmest har SALG på Cola Zero. Da de hadde salg på salathoder for litt siden var det tomt for salathoder, så nå boikotter jeg salg på nærbutikken min. Så sykt irriterende. Uansett. Jeg gikk (bittelitt) langt for å kjøpe Cola Zero, og så klarer kassadamen å VELTE brusen min. Jeg var så sur fra før at jeg ikke engang orket å kommentere det, og gikk hjem med brusen min. Hadde selvfølgelig lyst på brus med en eneste gang, så nå har jeg Cola Zero i håret. Og i kløfta. Jeg er så sur.

Dagens lyspunkt, må vel være at det har vært folk i bygården i dag og fjernet tæggingen på døra mi. Innbilsk som jeg er, er jeg sikker på at «grafittien» var ment som en drapstrussel mot meg. Jeg går ofte i en falsk pelskåpe, og på døra stod det intet annet enn «pels». Åh, jeg blir så redd. De kunne i det minste skrevet FUSKEPELS.

Edit: shit, det er jo ikke søndag. Nå er jeg forvirret, nå. Det er MANDAG!

No Comments

Leave a Reply