Uncategorized

and action!

24. mai 2011

I dag har leiligheten min vært et filmsett – om man kan si det på den måten. Har vært kameradame i hele dag, så nå er jeg trøtt og sliten. Har hjulpet en venn med et prosjekt, er jo så kjedelig med filming og sånt når det ikke handler om meg….

Dagens høydepunt var at jeg fikk låne lille Casper av en venninne, han var skuespiller på filmen. Se så fin han er!

Veldig nysgjerrig på kameraet som dere kanskje ser. Beholdt han litt lengre enn nødvendig, ble litt småforelsket. Han ble nemlig glad i meg med èn gang! Hoppet opp i fanget mitt og ble liggende i evigheter. Det er noe annet enn hva man kan si om Bella, som liker å trave rundt hele tiden, og som skal bestemme selv når det skal koses. Basta bom.

Avsluttet kvelden med å lage noen supergode minipizzaer og kose oss på kjøkkenet. Deilig avslutning på dagen. Har vært ute og gått lang tur på Frogner i dag også, og det var fint, selv om ikke været var det beste. Hater folk som blogger om mat og turgåing. Og hunder. Men jaja.

No Comments

Leave a Reply