Uncategorized

man trenger ikke lide for all skjønnhet

24. mai 2011

Nå har jeg snart hatt extensions fra Hairtalk i tre måneder, og tenkte derfor å oppdatere dere litt. Får veldig mange spørsmål om det, så nå kan jeg med glede si: det sliter ikke på håret, og jeg mister ikke hår av det i det hele tatt. Så hvis man vil ha extensions for en periode mens man sparer sitt eget hår, er dette PERFEKT!

Her er mitt naturlige hår etter de to første månedene med Hairtalk. Jeg har ikke verdens sunneste hår i utgangspunktet, men det har i hvert fall ikke tatt skade. I motsetning til da jeg hadde punktextensions, da var jeg nesten skallet etterpå.

Her ser dere håret etter at jeg fikk nytt forrige gang. Syns selv at det ble litt tynt i forhold til mitt eget hår, så neste gang må jeg få satt på litt større mengde hår. Jeg har jo så tjukt hår selv! Men ellers er jeg veldig fornøyd.

Her ser dere grunnen til at det alltid ser ut som om jeg har ettervekst på bilder! Jeg prøver å gå fra helbleket til å bare ha blonde striper, og da kan det fort se ut som en grov ettervekst i stedet. Spesielt på bilder, hvor kontrastene er store. Sånne overgangsfaser er noe dritt, men jeg gleder meg til hele håret er stripet i stedet for helfarget.

Dere kan få masse info om Hairtalk extensions her, på Facebook-siden deres. Der finner dere finne kontaktinfo, stille spørsmål og lese om andres erfaringer med håret. Det er mange som spør hva det koster, det kan jeg dessverre ikke hjelpe dere med. Det er så varierende at dere må ta kontakt selv for å få en pris : )

Det er hos Benedicte, i den freshe Ruhs-salongen på Frogner jeg får gjort håret mitt! Tar meg ti sekunder å gå dit, bedre frisørmulighet får man ikke. Nå skal jeg veldig snart tilbake og få byttet ut håret, gleder meg! Og helt på tampen, tenkte jeg bare å svare på spørsmålene jeg får om og om igjen ang Hairtalk-håret.

Hvor lang tid tar det å sette på håret? Hvordan festes det?

Det tar cirka en halvtime. Da jeg hadde punktextensions tok det opp til 6 timer…  Det festes ved hjelp av tynne teipstriper som er i samme farge som håret.

Hvor lenge varer det?

Rundt 8 uker. Så drar man tilbake og får det strammet opp, man kan da bruke det samme håret om igjen.

Er det slitsomt å ha det på? Gjør det vondt å sove med, ha i hestehale osv?

Det høres sikkert for godt ut til å være sant, men man glemmer at man har det på. Kjenner det ikke når man sover, og det er ikke til å merke når man stryker seg over håret heller. Med punktfester kjenner man jo gjerne klumpene. Det er heller ikke noe problem å ha det i hestehale, men når det har vokst ut en god del kan teipene synes litt.

Hvordan fjernes håret? Sliter fjerningen veldig på håret?

Teipen glir rett ut av håret ved hjelp av en spray som frisøren har. Det sliter ikke på håret, og er helt smertefritt. Så de hårsåre trenger ikke grue seg til dette som om det var en tannlegetime!

Deler av innlegget er reklamebasert.

1 Comment

  • Reply Lislie 29. april 2024 at 21:58

    This information is worth everyone’s attention. How can I find
    out more?

  • Leave a Reply