Uncategorized

for de som står sammen, for de som skiller seg ut

25. mai 2011

Den ene filmen jeg så i går kveld var bare helt fantastisk, så den MÅ jeg anbefale! Den heter Limitless, og jeg tror den kommer til norske kinoer den 10. juni. Skal ikke si så mye mer enn at jeg var trollbundet helt fra intro til rulletekst, og det er ikke ofte jeg ikke kjeder meg under en actionfilm. Dere kan se traileren til filmen her : )

Jeg har fått en utrolig søt gave i posten! Coca Cola light, designet av Karl Lagerfeld. Ikke akkurat noe man får kjøpt på matbutikken, så her står de i vinduskarmen i stedet for i kjøleskapet. Haha!

Uff, klokken begynner å bli mye, får komme meg i tøyet! Tror jeg må begynne å se film litt tidligere om kveldene… Hei så lenge!

1 Comment

  • Reply agencja reklamowa 1. mars 2024 at 02:18

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply