Uncategorized

et døgn med thea

26. mai 2011

Det siste døgnet har jeg tilbragt med Thea, en av mine beste venninner. Er så godt å ha henne hjemme fra Mexico, og ikke minst godt å ha en venninne som er like glad i å kose seg som meg. For vi har virkelig kost oss! I går kveld var vi ute og spiste på Mucho Mas, før vi krøp inn i joggedressen og opp i sofaen, og koste oss hele kvelden, med potetgull, sjokolade og film. Ikke bra, men veldig koselig.

I dag startet vi dagen i frisørsalongen, og etterpå var det sushi-lunsj og shopping. For en gangs skyld fant jeg noe jeg hadde lyst på, jeg har egentlig mistet shoppinglysten helt. Sånn. Dette var vel rosablåggete nok.

Skikkelig jentekos! <3

Nå skal jeg klatte litt sminke i trynet, jeg skal nemlig ut og møte Jon en tur! Om det blir et glass vin eller ei er jeg ikke helt sikker på, men det blir i hvert fall hyggelig å se igjen morromannen! Jeg skulle vel egentlig vært på en sånn derre champagne-og-fingermat-fest nå, men det blir liksom aldri til at jeg drar…

No Comments

Leave a Reply