Uncategorized

efva attling i oslo

27. mai 2011

Med det samme jeg hadde postet blogginnlegget om at jeg ikke skulle dra på fest i går, tikket det inn en fristende SMS fra Jon. Det flyter i champagne her, og folk har på seg alt mulig! Ok, tenkte jeg. Så folk er for fulle til å legge merke til hvordan jeg ser ut, og jeg kommer ikke til å være den fæleste der.

Så på ti minutter dusjet jeg, krøllet håret, sminket meg og hoppet i jumpsuit og høye hæler. Og så løp jeg ned til eventet – sprekt. Det viser seg ofte at jeg tar feil om slike eventer. Det er ikke så stivt, det er ikke så kleint og det er ikke så kjipt. I går var det i hvert fall kjempehyggelig! Kan ha noe å gjøre med datene mine; Jon og Gunn Evy, fantastiske mennesker!

Eventet vi var på var for Efva Attling, fantastisk smykkedesigner! Sprek og fargerik dame, var absolutt inspirerende å høre henne prate om alt hun har gjort for å komme dit hun er i dag. Takk for en fin kveld! Tro det eller ei… Nå må jeg kaste meg i dusjen og gjøre meg klar til ENDA en kveld!

Ps. SAS delte ut en New York-reise på eventet i går! Jeg var SÅ bestemt på å vinne, men så vant jeg ikke, så jeg er litt deprimert i dag. Punktum.

No Comments

Leave a Reply