Uncategorized

alt eller ingenting

29. mai 2011

Hei igjen, kjære lesere! Etter en sommerfest med gratis sprit, sier det vel seg selv at man tar en fridag fra blogg – ja, Mac og mobil i det hele tatt. Angst. Til og med mamma fikk gleden av å motta fylle-SMS, og det er ikke superstas. Jeg er faktisk på grensen til å konkludere med at det ikke er så lurt av meg å drikke alkohol så sjeldent. For når jeg først tar et glass eller fem da, så smeller det jo fullstendig. Er det all the time or never som gjelder? I såfall blir det never.

Jeg fikk veldig mange komplimenter for den fine blomsterkjolen min, og mange påfølgende spørsmål om hvor man kan få tak i den. Så hyggelig! : ) Den er fra Zara, og jeg regner med at de fortsatt har den inne. Den er veldig formløs, så jeg kjøpte et tynt skinnbelte på Lindex for at den skulle sitte finere på kroppen. Skoene er fra Nelly, for de som lurte på det også.

Ja, sånn ser stuegulvet ut når jeg har vært på shopping. Poser over alt. Pent!

Ellers våknet jeg opp til en klin kokos vaskemaskin. De som leide meg leiligheten har lurt meg trill rundt, så nå vurderer jeg nesten å flytte ut. Det er så mange småfeil over alt som gjør meg helt gal, og ikke er de til å få tak i heller. Takk og lov for drømmeleiligheten! Om det kunne kommet en wonderman ridende på en hvit hest for å fikse vaskemaskinen min, og ikke minst varmekablene på badet, hadde jeg blitt overlykkelig.

Så nå har jeg altså rømt leiligheten. Tok med meg en koffert med søkkvåte klær, og «flyttet inn» hos en venn med velfungerende vaskemaskin og tørkerom. Det var luksus, kan dere tro! I dag har jeg kontordag, så nå skal det svares på en del mail. Håper alle koser seg denne søndagen!

No Comments

Leave a Reply