Uncategorized

klar for sommeren?

29. mai 2011

Hvis ikke kan du raskt bli det! Jeg har vært så heldig å få tilsendt sommerens musthaves fra Yves Rocher. Sommerpakken består av   1.Aftersun som gir en helt ypperlig fuktighet til hud som har vært ute i solen, 2. Solbeskyttelse faktor 15, i form av en fuktighetsgivende spray. 3. Pleiende krem til håret, det er ikke bare huden som trenger pleie etter en dag i solen!

Nå har det seg slik at jeg ikke bare har fått èn pakke! Jeg har fått flere. Og tillegg til å glede mine kjære med litt solpleie, vil jeg også trekke ut noen heldige lesere. Alt dere trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar under dette innlegget. Vinneren vil bli trukket av de som allerede har kommentert, takk for deltakelsen! : )

Hele denne pakken kan dere kjøpe her til kun 99 kroner + porto. Verdien er vanligvis over tre hundre kroner, så her kan dere spare noen kroner!

-Reklame

No Comments

Leave a Reply