Uncategorized

vil du bli med meg til london?

3. juni 2011

Tid for konkurranse, kjære lesere! Sikkert en av de råeste konkurransene jeg har hatt her på bloggen. Som jeg nevnte tidligere, skal jeg nemlig velge ut en av dere som skal få bli med meg til London og delta på EF Summeranza 2011! EF har booket selveste Ke$ha til festen sin, så denne konkurransen kan dere ikke unnvære!

Ke$has sang ”Blow” er nemlig kåret til EF’s summersong, dere kan høre den HER!

Dere lurer kanskje på hva EF Summeranza er? Rett og slett en storslagensommerfest, bestående av EF-studenter og fantastiske artister. I fjor ble Bob Sinclair servert på Malta, og jeg har hørt rykter om at det var ville tilstander. Se videoen her.

Ok, mye info på en gang! La oss kjøre på med det aller viktigste, hva dere må gjøre for å vinne! Konkurranseregler:

1. Skriv et innlegg på bloggen din og fortell leserne at du deltar i denne konkurransen, og at de kan gjøre det samme. Det kan de gjøre ved å følge denne linken som følger til dette innlegget: http://www.idawulff.com/?p=5748#respond

2. Innlegget må også inneholde banneren som ligger under konkurransereglene.

3. Gå inn på denne linken og fyll ut infoen i skjemaet til høyre. Der kan dere velge helt selv om dere vil motta EF-info på mail eller ikke.

4. Skriv en kommentar under dette innlegget, hvor du legger inn link til innlegget du har skrevet om konkurransen. Husk å skrive alderen din også! Er du under 16 år må vi nemlig ha bekreftelse fra foreldre på at du kan reise. Fyll inn e-posten din i riktig felt, slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

Konkurranseregler for dere som ikke har blogg:

1. Gå inn på denne linken og fyll ut infoen i skjemaet til høyre.

2. Skriv en kommentar under dette innlegget om hvorfor dere ønsker/fortjener å være med. Husk at dette ikke er en konkurranse om å ha det verst, keep it happyfaced!

3. Del gjerne nyheten om denne konkurransen på Facebook og Twitter om du har mulighet til det : )

(Dette er banneren du må legge inn i innlegget, bare å lagre og laste opp på egen blogg 🙂

Premie:

* Fly til London + opphold på hotell. Vinneren må kunne reise i perioden 12.-16. juli!

* Konsertbillett til å se Ke$ha! Vi kan jo selvfølgelig håpe på et lite møte også?

* Kulest av alt: reise til London med MEG! Neida, det er kanskje ikke det kuleste. Vinneren får såklart eget hotellrom…

En liten EF-hilsen fra Ke$ha.

Dette blir awesome! Jeg elsker London, og i tillegg blir det utrolig gøy å få ta med seg en leser! Gøy å kunne gjøre noe med leserne sine, gi noe tilbake som en takk for at dere leser bloggen min. Så, hvem er klare for å bli med meg på tur? Konsert, sommer, shopping og god stemning, here we come!

No Comments

Leave a Reply