Uncategorized

solstikk

5. juni 2011

I går kom sommeren til Oslo for fullt, og det passet bra ettersom det var musikkens dag! Masse konserter i hele byen. Ikke akkurat veldig bra arrangert i forhold til toaletter og den slags, men med bra mennesker, engangsgrill og noe godt å drikke, ble det selvfølgelig vellykket. Og så var det jo mye bra musikk, da!

Vi startet dagen på Kontraskjæret hvor det var hip hopen som regjerte, før vi slo oss ned i fengselsparken, hvor det var reggea-musikk og god stemning. Der ble vi sittende i mange timer og grille og kose oss, men da skuldrene våre var røde som hummer, bestemte jeg meg for å dra hjem og dusje og skifte klær. Så var det Kontraskjæret igjen, før vi dro til Løvebakken for å se en venn være DJ. Og så husker jeg ikke mer, annet enn at jeg drømte at jeg kunne fly i natt.

<3

No Comments

Leave a Reply