Uncategorized

aldri si aldri

7. juni 2011

Eller «Never say never», da, som filmen het. Filmen om Justin Bieber. My God. Kan ikke tro at jeg har sett filmen, og at jeg – verst av alt: ELSKET DEN! Etter å ha sett filmen er jeg mektig imponert over gutten, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Are you with me?

Ja…. Jeg kan ikke lengre skryte på meg at jeg aldri sløser tid foran TV’en, for det er stort sett det jeg gjør om dagen. Når jeg ikke orker fest, moro og sosialisering, blir det gjerne til at jeg ser en film eller to, samt hele krimrekka på TV Norge etterpå.

Denne uken jobber jeg hver dag, og jeg skal love dere at jeg kan TV-guiden utenat! Nå har jeg jo sett alle filmer som er å se, til og med de som ikke har kommet til Norge enda. Warraaap, kult liv. På torsdag er jeg forresten bedt på sommerfest med jobben, det blir ukens høydepunkt! Selv om jeg da sikkert er arbeidsledig på fredag….

Ok, klart for rutiner! Lage middag, spise middag, vaske tøy, henge opp tøy, brette tøy, rydde leilighet, se på TV, sove, gå på jobb. Hurra for meg.

No Comments

Leave a Reply