Uncategorized

sofarutinert

10. juni 2011

Jeg er fortsatt syk, så jeg har svært lite spennende å fortelle. Føler nesten at det er bedre å la være å blogge enn å dele min gråe dag med dere, men etter å ha sett ut på himmelen, mistenker jeg at det er flere enn meg som har en grå dag. Så da er det jo bare å blogge på!

I dag våknet jeg til kjempegode nyheter, og det gjorde jo helt klart dagen bedre. Skal gjøre en kjempemorsom jobb i sommer, kan fortelle dere om det i neste uke : ) Og så begynner jeg å føle meg veldig mye bedre, så det er jo også et pluss.

I kveld er jeg alene hjemme. Har akkurat spist sushi, springrolls og kost meg, det finnes ikke bedre mat. Og akkurat for sushien trenger jeg jo ikke å ha dårlig-tjukkas-samvittighet heller, så det er jo strålende.

Nå skal jeg sette på en film. Kveldens film er «The Tourist» med Angelina Jolie og Johnny Depp. Jeg er stor fan av dem begge! Jaja. Kommer tilbake til dere når jeg har noe annet enn film og mat å snakke om.

No Comments

Leave a Reply