Uncategorized

hadde håpet på regnvær

14. juni 2011

Jeg er visst deppa i dag. Gikk gjennom dayplanneren min for å se hva som skjer de nærmeste ukene, og plutselig hadde jeg bladd meg helt fram til høsten, og rett etter høsten kommer jo vinteren. Så da tar jeg bare og er litt vinterdeprimert nå, jeg, for sikkerhets skyld.

Dessuten er jeg deprimert fordi jeg er «kvinne». Jeg vil være mann. Menn har så utrolig mye kulere og enklere liv. 70% av mine bekymringer og triste tanker kommer av speilbildet (jada, bare le, men du er sikkert godt over 50% du og), og jeg tror på at hvis jeg var gutt (og heterofil), ville livet vært så mye enklere. Jeg vil også ta lett på ting, ta alt på sparket og… Se bra ut uten sminke.

Jaja, jeg tar det som en kvinne og har en skikkelig ryddedag i leiligheten. Kvinnelig som jeg er, ser dagen sikkert mye lysere ut med det samme jeg har flyttet litt rundt på putene i sofaen og rettet opp plastikk-tulipanene.

Sånn dritseriøs.

No Comments

Leave a Reply