Uncategorized

mareritt og fisketur

14. juni 2011

Herreguuud, for et mareritt! I natt drømte jeg at jeg ble kidnappet, måtte padle rundt i tre år, og at jeg fødte en løvebaby. Og så var dere dritsure på meg fordi jeg ikke hadde blogget på så lenge, så alt jeg brydde meg om da jeg kom tilbake til verden, var å løpe inn på bloggen og oppdatere dere. Da jeg fortalte at jeg hadde født en løvebaby ble dere helt fra dere og kunne ikke fatte og begripe at jeg hadde hatt sex med en LØVE. Lesere, dere gir meg mareritt.

At jeg drømte om et liv i naturen kan jo forsåvidt ha noe med gårsdagen å gjøre. Jeg var på FISKETUR. Det hender jeg klager litt over at jeg nesten ikke har noen heterofile guttevenner. Det skal jeg aldri klage over igjen. For som nevnt: i går ble jeg dratt med på fisketur. Vi var ute fra morgen til kveld. Han ene fikk fire (små) fisk, vi andre fikk ingenting. Så det var jo litt av en opplevelse.

Jeg fikk prøve meg på fiskestanga, og kastet overraskende langt. Med barnestanga. Og ellers var jeg bare med som moralsk støtte, og som kokk. Lagde noen flotte grillspyd. Tok det som en kvinne, for å si det sånn.

No Comments

Leave a Reply