Uncategorized

tid for konkurranse

14. juni 2011

Da er det tid for konkurranse igjen, kjære lesere! Å gi ting tilbake til leserne er noe av det morsomste ved bloggingen, så jeg håper at dere er happy og : )

Nå kan dere vinne en GB-glattetang fra Makestyle til en verdi av 999,-. Har prøvd den selv, og selv om det egentlig kun er plass til GHD i mitt hjerte, så havner den på en veldig verdig andreplass, av alt jeg har prøvd. Den er jo halvparten så billig som GHD også, så den kan være et fint alternaltiv for de som ikke ønsker å bruke flere tusen kroner på en glattetang. Den funker like fint til å krølle håret som til å glatte, bare man har teknikken inne.

Alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å gå inn på denne linken og trykke på Facebook-knappen som heter ANBEFAL nederst på siden. Si i fra i kommentarfeltet når dere har gjort det, så trekker jeg en heldig vinner i slutten av uken : ) Kyss, klapp og klem! Konkurransen er nå avsluttet, takk til dere som deltok! : )

Deler av innlegget er reklamebasert.

(Dette er bare en demonstrasjon, ikke en knapp dere kan trykke på. Bruk linken i innlegget : )

No Comments

Leave a Reply