Uncategorized

bøker er så mye bedre enn tv

16. juni 2011

God kveld, kjære lesere! Har hatt en lang og fin dag, har til og med ligget i parken og kjent gresset under tærne og sola på skuldrene. Men så begynte det plutselig å pøsregne, så jeg rånet hjem på sykkelen. Og så ble det sol igjen, og så begynte det å regne igjen, og så ble det sol. Nok om været, dere kjenner vel til vær-forvirringen.

I kveld har jeg vært hos mine kjære naboer og sett på film, det er aldri feil å ha en god venninne i naboblokka. Kort vei, og jeg kan gå i kosedressen. Selv om det ikke er stas når kjæresten hennes sier noe sånt som; jasså, kommer du i pysjen? Men jeg er fin både i kosedress og pysj jeg, så lar det ligge.

Nå er det natta, og jeg kjenner at jeg har fått NOK av å se på tv! Så nå skal jeg tenne stearinlys, legge meg i senga og begynne på en ny bok. Så da gjelder det jo bare å velge en! Hjemme hos mamma og pappa har vi hylle på hylle med bøker av alle slag, etter at jeg har startet mitt eget lille liv har utvalget vært noe skrapet. Men jeg har da en liten samling bøker jeg enda ikke har lest! Alt fra krim til chick-lit-jentekliss. Peace, love, ro i sjela og alt det der.

Lesekroken.

Fikk forresten en gledelig nyhet i dag! Min kjære Mariabestis er ferdig med skole for i år, og kommer på besøk til meg på fredag! Er så lenge siden jeg har sett henne, så jublet av glede. Endelig skal vi ha det gøy sammen igjen. Jeg har lovt å re opp til henne på hemsen, jeg tror ikke hun vet hvor klaustrofobisk hemsen min er. For ikke å snakke om varm. Den tid den sorg, nå dykker jeg ned i «biblioteket» mitt. God natt!

No Comments

Leave a Reply