Uncategorized

pepsi max og hovefestivalen 2011

20. juni 2011

Husker dere at jeg så vidt nevnte at jeg skulle gjøre en skikkelig kul jobb i sommer? Nå kan jeg endelig fortelle dere hva den er! Jeg har fått æren av å være Pepsi Max sin festivalblogger, og nå sender de meg til Hove for å blogge derifra. Det blir awesome! Gleder meg som en unge, og er sikker på at jeg kommer til å få oppleve mye fett. Artister som Robyn, Timbuktu, The Strokes, Linkin Park, Kaizers Orchestra, Big Boi, Tinie Tempah og 30 Seconds to Mars kommer, og jeg er sikker på et stemningen blir helt fantastisk. Jeg skal i hvert fall rapportere til bloggen hele tiden, så det må dere følge med på!

Og bedre skal det bli, for TO AV DERE kan nemlig også bli med og være festivalbloggere på Hovefestivalen! Festivalen starter allerede om 8 dager, så dette blir action. Klare for litt info om konkurransen? Okei, kjør.

Konkurranseregler:

1. Skriv et innlegg på din egen blogg som har festival eller musikk som tema. Det kan være hva som helst! Kanskje du har en festivalopplevelse å fortelle om? Eller skriv om din drømmefestival! Festival-motetips er også populært. Altså, hva som helst, bare det er festival- eller musikkrelatert. Dette vet jeg dere er flinke til!

2. På toppen av innlegget må dere legge inn den samme banneren som jeg har gjort øverst. Det er bare å lagre den fra min blogg og laste den opp på sin egen!

3. Bruk kodeord «pepsimax» i overskriften eller i innledningen på innlegget ditt.

4. Når du har blogget, post en kommentar under dette innlegget med linken din, slik at vi kan se på innlegget.

5. For å bli festivalblogger for Pepsi Max må du ha fylt 18 år.

Vinneren trekkes av en jury bestående av representanter fra Pepsi Max, Nettavisen og meg, og vi trekker vinneren allerede NÅ PÅ TORSDAG! Så dere har ikke mange dagene på dere om dere ønsker å delta. Sent på torsdag vil vinneren altså bli annonsert her på bloggen.

Premier:

* Du får festivalpass til Hovefestivalen, festivalen varer fra 28. juni til 1. juli.

* Tilgang til gjesteområdet ved hovedscenen, pluss at de to som vinner (+meg) får sitt eget «bloggeområde» inne på festivalområdet, altså en liten chillout-zone. Woho!

* Tak over hodet, med veldig kort gåavstand til festivalen.

* En iPad 2.

Høres det bra ut?! Håper dere kaster dere rundt og skriver et kult innlegg, sånn at dere kan bli med meg på Hove og få verdens feteste festivalopplevelse! Jeg gleder meg i hvert fall stort : ) Lykke til, alle sammen!

Reklame/sponset samarbeid.

No Comments

Leave a Reply