Uncategorized

sunshine is a friend of mine

21. juni 2011

Lite blogging denne helgen skyldes verken pest eller kolera. Jeg har nemlig besøk av min beste venninne, Maria, og henne har jeg ikke sett på evigheter. Og da kan jeg jo ikke sitte med nesa i Macen hele tiden!

Vi har noen late dager, Maria har jo endelig sommerferie, og da er det sove lenge og spise masse mat som gjelder. Og selvfølgelig litt fest!

Beste jentene!

I kveld er vi inne og ser på film, og så krysser vi fingrene for fantastisk vær i morgen, slik at vi kan komme oss på stranda! Været er jo verre enn humørsvingningene mine om dagen, fra solskinn til pøsregn på et halvt sekund. Ikkje braa! Håper alle nyter kvelden.

1 Comment

  • Reply Tomara 20. juli 2024 at 19:24

    hello!,I like your writing so a lot! percentage we communicate more approximately your article on AOL?

    I need an expert in this space to unravel my problem.

    Maybe that’s you! Having a look ahead to peer you.

  • Leave a Reply