Uncategorized

and the winners are…

23. juni 2011

Da popper vi Pepsi Max’en for vinnerne av Hove-konkurransen! Gratulerer så mye til Stian og Belinda, som skal være de to awesome Hove-bloggerne sammen med meg. Innleggene deres falt i smak hos hele juryen, dere kan lese dem her og her.

En liten smakebit av Stian sin festivaluke i fjor. Skal sørge for at den blir like morsom for han i år!

Vil gjerne takke for alle bidragene som kom inn, må si det stikker litt i hjertet å ikke ta med dere alle sammen. Dere har vært kjempeflinke til å skrive festivalinnlegg, så juryen og jeg hadde flere favoritter blant dere.

Les Morten sitt innlegg om Roskilde her, og Felicia sitt fine innlegg om sitt forhold til musikk her. En festival-hilsen fra Kjetil får denne på denne linken, og om dere ønsker motetips til festivalsommeren, kan dere få tips på Synne sin blogg. Og dette blogginnlegget, burde alle som skal på festival for første gang lese! Skrevet av «M and Dee». Og så likte jeg veldig godt Effie sitt innlegg, for å lese om de interessante menneskene hun møtte, minner meg om flere av mine beste festivalopplevelser. Kunne fortsatt i evigheter!

Uansett. Gratulerer så mye til vinnerne! Nå skal jeg fortsette å poppe Pepsi Max’en, følte at det var passende og symbolsk. Hehe. Blogges fra Hove da, folkens! Før det også, så klart.

No Comments

Leave a Reply