Uncategorized

fra joggedress til jobb

23. juni 2011

God dag! Nå kvier jeg meg nesten for å krype ut av joggedressen og hoppe inn i et mer anstendig antrekk. Jeg skal på jobb! Og det er egentlig fint nok, jeg har bare blitt vant til noe annet den siste uken. Har ikke vært så veldig mye jobb i det siste, nemlig. Men for å ikke falle helt tilbake i blogger-på-fulltid-modus, er nok det beste å komme seg ned på kontoret. Når jeg først har kommet meg ut i frisk luft, forsvinner ikke-lysten uansett!

Nå er det forresten ikke mange timene igjen av Hove-konkurransen jeg kjører i samarbeid med Pepsi Max! Så hvis dere skal skrive festival-innlegg på bloggen deres, bør dere begynne å kaste dere rundt . Er veldig spent på hvilke to bloggere jeg skal ha med meg på Hove, er sikker på at vi kommer til å få det kjempegøy. Ikke mange dagene til Hove heller, så jeg må også kaste meg rundt, for å kjøpe festivalklær, ny sminke og andre nødvendigheter som skal pakkes i kofferten. Og, ja. Jeg har fortsatt rosa trillekoffert, så det er den som blir med i år også.

For dere som fremdeles ikke har deltatt, men har lyst, så finner dere konkurransen her. Kommet inn mange morsomme bidrag, og jeg må si jeg har mine favoritter. Men vi er jo en hel jury som skal velge ut, da! I morgen kommer det også en Hove/Pepsi Max- konkurranse som dere kan delta på selv om dere ikke har blogg. Skal ikke si så mye om den enda, annet enn at den vil være Facebook-relatert.

Nå må jeg kneppe igjen buksa, blogges senere! Vinnerne blir offentliggjort i kveld. Hei så lenge!

Edit: Pga veldig kort tid, blir det DESSVERRE ikke en ekstra Hove-konkurranse! : ( Håper likevel på å se så mange som mulig av dere på Hove i år!

No Comments

Leave a Reply