Uncategorized

iiii farta!

24. juni 2011

Noen ganger liker jeg å tro at jeg er spontan, livlig og nyter å leve under stress – sånn av natur. Tror faktisk ikke det stemmer! Jeg er helt kaos i hodet mitt akkurat nå. Kom nettopp hjem fra et møte (med Pepsi Max, de folka er fantastiske!), og nå har jeg ryddet og vasket leiligheten på FEM minutter. Tror kanskje det var vaskingen som satte meg ut av spill! Dessuten har jeg fått meg badebasseng. På badet. Det er ikke kult. Og hvis ikke utleieren min sender meg en rørlegger snart, så tar jeg med meg kofferten og flytter.

Nadja som jeg ble kjent med i Los Angeles i vinter befinner seg plutselig i Oslo, så det er vel egentlig grunnen til at jeg stresser rundt. Gleder meg sånn til å se henne igjen! Husker dere Nadja?

Ok, stressblogging er ikke bra! Tilbake senere!

No Comments

Leave a Reply