Uncategorized

uthvilt festivalblogger

27. juni 2011

Halla kids. Nå er jeg hjemme i Tønsberg og besøker mamma og pappa før avreise til Hovefestivalen i morgen tidlig. Guud, det er så luksus å være hjemme! God mat hele tiden, solskinn på terrassen, og ikke minst et hus med ting som fungerer. Deriblandt VASKEMASKIN. Min egen har jo laget badebasseng i leiligheten, så nå har jeg endelig fått vasket masse klær!

I dag har jeg bare ligget på terrassen og lest bok, og vi har grillet for andre dag på rad. Jeg er i hvert fall uthvilt og klar for festivallivet nå. Halvveis festivalliv, da. Jeg skal jo tross alt bo i hytte og ha det nogenlunde luksus. Man velger rett og slett ikke telt når man kan bo i hytte. Gjør man? Jeg mener. Jeg skal være festivalblogger, og Macen kan jo ikke våkne opp i et vått telt.

Nå skal jeg grave meg ned i en Karin Fossum før jeg legger meg og får en god nattesøvn! God natt.

No Comments

Leave a Reply