Uncategorized

tretti sekunder til mars

29. juni 2011

I går var vi en veldig slapp gjeng. Da Belinda endelig ankom Hove, dro vi for å se 30 Seconds to Mars. Et band jeg ikke har noe forhold til overhodet, men jeg har da fått med meg at vokalisten, Jared Leto, er en ganske heit skuespiller. Så ettersom alle artistene lander i hagen vår med helikopter, dro vi litt før konserten var slutt, for å stalke han.

Søtt, da. Han bare; do you wanna come home with me? Jeg bare; hell no! Neida. Men plutselig var jeg litt starstruck, selv om jeg egentlig skulle leke kul og ikke bry meg.

Her vinker jeg farvel til bandet. De svarte med å lage storm, og velte meg over ende. Håret mitt står fortsatt rett opp etter den stormen.

Etter det celebre møtet, koste vi oss på terrassen i flere timer. Lat gjeng, som sagt. Men SÅ! Så var det Chase and Status på Amfi-scenen, og de er bare helt rå. Så det ble en snarvisitt der også, før vi gikk til sengs. Er det dårlig å gå edru til sengs klokka halv to? Har hørt noe sånt.

Nå er vi tilbake i Pepsi Max-båsen vår, her skal vi skrive for Hove-avisa og oppdatere verden litt på festivallivet. Husk å hente Hoveposten hver eneste dag, vi bloggerne har en side der! Og ellers holder regnet seg borte, så vi er superfornøyde.

No Comments

Leave a Reply