Uncategorized

dumme macen

3. juli 2011

Det er ikke barebare å ikke ha en gammel Mac som ikke fungerer skikkelig. Nå var det jo egentlig meningen at jeg skulle drukne dere i de fargerike Hove-bildene mine, det må tydligvis vente. Til Macen blir blid igjen.

Ja, så nå er jeg altså hjemme igjen. Etter en uke borte! Er alltid rart å komme tilbake til en stor og stille leilighet, hvor ting ikke har rørt seg en centimeter.

Jeg har vært hjemme hos mamma og pappa både på vei til Hove, og på vei hjem derifra. Veldig deilig, men litt mas som vanlig.

Mamma: Ida, alle kan jo se at du er lei av å blogge.

Ida: Ja, hva så…

Mamma: Da er det jo ikke noe gøy å lese. Du skal ikke tenke litt nytt da, og gjøre om bloggen din til et slags nettmagasin? Så kan du heller skrive spalter og litt mer omfattende saker, i stedet for å skrive om hva du gjør og ikke gjør?

Ida: Whatever.

Men jeg mente ikke whatever på ordentlig. Jeg hopper bare rett tilbake i trassalderen når mamma skal være klok og masete. Men jeg syns det var en god idè. Så jeg får sette meg litt i tankeboksen. Hva tror dere? Ja, jeg vet at dere i likhet med min blogglesende mor også merker at dette ikke er livet mitt lengre. Og det kan vi ikke ha noe av. Blogging er jo LIVET!!!!! Neidajoda.

No Comments

Leave a Reply