Uncategorized

bildedryss fra hove

4. juli 2011

Tid for Hovespesial! Herregud, det har vært en fantastisk uke. Tror aldri jeg har hatt det SÅ behagelig på festival før, og det takket være Pepsi Max. Dessuten er jeg lei av å drikke brus nå, og det er jo også en positiv greie, hehe.

Stian første kvelden, allerede her forbereder han seg på at Beyoncè skal komme til festivalen. Noe hun ikke gjorde, selv om vi hørte at det skulle komme en GIGANTISK overraskelse, pågrunn av 5 årsjubileumet. Det hadde faktisk gjort seg. Og dessuten så var Beyoncè ute på turnè, så hvorfor ikke?!

Litt av chill out-området til Pepsi Max. Her gikk vi hver morgen for å fylle tanken med en iskald Pepsi Max, for å blogge og for å skrive til vår faste spalte i Hoveposten.

Her spiller Kjetil og jeg strandtennis i hagen  ved hytta vår. Jeg må si vi var en skikkelig gjeng som tok det veldig rolig, selv om de andre kanskje fant oss en smule kjedelige. Men hello! Legg merke til Sommersby-bagene! Har du en sånn, kanskje?!

Hytte-idyllen ble brått avbrutt av en kraftig storm, som kom fra dette helikopteret. Vi bare; Ahaaaa, det er Linkin Park! Og så dro vi på konsert med 30 Seconds to Mars.

Konserten var fin, den. Men det er så sinnsykt mange unge jenter på Hove som er sinnsykt fulle og sinnsykt deilige, så det ble til at vi måtte flytte oss flere ganger for å beholde det gode humøret.

Så gikk det opp et lys for Kjetil og meg. «Hallo, det er jo selvfølgelig 30 Seconds to Mars som landet i hagen, vi drar tilbake før konserten er slutt og prøver å STÅÅÅLKE dem!» Så da gjorde vi det.

Og mens vi satt på terrassen og ventet, så bare; DER ER DE! Stein, saks, papir om hvem som spør om å ta bilde! Belinda tapte, tror jeg. Hun måtte i hvert fall spørre.

Tror gitaristen ble litt furt da jeg kastet kameraet mitt på han og ba han om å ta et bilde. Men han er sikkert vant til at sånne som oss bare vet hvem Jared Leto er, og dessuten SÅ han ut som en av crewet.

Her står jeg litt starstruck og vinker farvel til helikopteret, og så var jeg starstruck i fem minutter, helt til jeg kom på at jeg aldri har tenkt på Jared Leto før i hele mitt liv. Men nå syns jeg at han er litt kul, da.

… Senere på kvelden tenkte vi å henge litt i hip hop-baren, men her stod jeg bare og tenkte på hvor komisk det er at ALLE er VIP. Hvis et utested eller et område har VIP-avdeling, så har alle adgang. Til og med jeg. Og da er jo hele poenget borte, for da slipper jo ikke de faktiske VIP’ene unna sånne tullinger som meg. Mens jeg stod og filosoferte over det, kom jeg på at jeg var på festivalområdet for å se Chase and Status, så da bare snaaaakkes.

Her er et bilde fra Chase and Status-konserten. De er sykt fete, sjekk dem ut! Spesielt sangen som heter Eastern Jam, har hørt på den hele uka. Sammen med I need Air, av Magnetic Man.

Jeg var forresten sykt sjef med dette festivalbåndet. Jeg kunne gå hvor jeg ville på hele festivalen, og si til alle at «hei, DU jobber for MEG». Neida, gjorde jo ikke det da. Bare på tull et par ganger……

Så kom dagen hvor Robyn skulle spille, og vi bestemte oss for at det skulle TA LITT AV, for en gangs skyld. Så vi satte i gang med vorspielet da, litt for tidlig.

Og da ble jeg jo ganske fnisete og fin i formen. Alle bare pliiis a, slutt å fniiis a. Men jeg hadde det veldig gøy. Sommerfugler i magen og sommerfugler i hodet.

Her er jeg på Robyn-konserten. Den var sykt bra! Selv om jeg ikke så veldig mye til Robyn, for jeg var så opptatt av å danse.

Da Robyn var ferdig, dro vi på konsert med Magnetic Man på Amfi-scenen. Tror det er den konserten som har skyld i at ryggen min er ødelagt. Alle som har vært fulle i bakken foran Amfi-scenen, lukket øynene og ristet på hodet, vet hvilken svimmelhet og hvilke knall og fall jeg snakker om.

Plutselig så jeg en som var sykt likt kledd som meg, og jeg bare; syyykt teit å gå rundt sånn og vise fram rumpa si.

… Men så falt plutselig Stian i gjørma, og hele kvelden måtte plutselig handle om det. Jeg HATER når hele kvelden ikke handler om teite ting jeg har gjort, så jeg ble litt oppgitt. Han sa det ikke var med vilje, men fortsatt…

Dagen etter gikk vi en tur i alle de små bodene, og jeg syns Kjetil var sykt kul. Han er opptatt av å matche. Og dette smykket fikk han GRATIS på Hove! Skulle nesten tro han var blogger.

Dagen etter ville naboene ha fest i hagen vår. Vi tok det rolig som vanlig, men syns det var hyggelig med selskap. Så gikk festen i gang, og vi bare; ……………….. Og så gikk vi og gjemte oss i hytta vår. Ville tilstander. Legg merke til bloggernes bord med kortstokk til høyre, og nabofestens bord til venstre.

Da naboene hadde forsvunnet på konsert, inviterte vi til «gitar-nachpiel» i hagen, og fikk hyggelig besøk. Så satt vi der da, og klunket på gitar og sang allsang, mens vi takket Hove for oss. Takk for oss, Hove! Det var fantastisk! Og for en gangs skyld tok jeg ikke bussen gråtende hjem før festivalen var over. Et dramafritt og gledesfylt år på Hove, jeg gleder meg til å komme tilbake!

Dere kan lese flere festivalposter og se bilder på Stian og Belinda sine blogger!

No Comments

Leave a Reply