Uncategorized

favoritt foundation

5. juli 2011

Jeg får veldig ofte spørsmål om hvilken foundation jeg bruker, og jeg har tidligere anbefalt dere en ganske billig en fra Lòrèal som jeg har vært veldig fornøyd med. Men nå har jeg funnet min absolutte favoritt, den er virkelig helt fantastisk!

Den er fra Dior, og heter Forever. Jeg bruker fargen som heter 31. Alle som er på jakt etter en god foundation gå innom et parfyrmeri og prøve denne. Prisen er sikkert litt varierende, men jeg betalte 400,-.

1 Comment

  • Reply najlepszy sklep 12. mars 2024 at 10:22

    Wow, incredible blog structure! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made blogging look easy. The overall look of your
    website is wonderful, let alone the content!
    You can see similar here e-commerce

  • Leave a Reply