Uncategorized

går meg en tur til syden snart

6. juli 2011

Jeg nekter å kalle dette en sommer, før jeg har vært i varmere strøk. Men å komme seg til sydenland er tydligvis vanskeligere enn man skulle tro, for jobber ikke den ene, så er det den andre som ikke har penger, og har ikke den ene lyst til å dra til det landet, så har ikke den andre lyst til å… Ja, dere skjønner hva jeg mener. Snart tror jeg bare jeg pakker kofferten min, og drar ALENE til sydenland. Uten venninner, uten familie og uten kjærlighet. Bare meg, med en hatt og en bikini og en jævlig svær paraplydrink.

Men nok sutring, til sydenland skal jeg nok komme meg uansett. Ida Caroline har flyttet til Frogner for sommeren, så i og med at hun studerer og bor i Bergen resten av året, er det ingen tid å miste! Må komme meg bort dit før sola forsvinner helt. Har også planer om å lure henne med på Panchetta, OSLOS BESTE PIZZASTED!!! Hadde egentlig lovt meg selv å ikke tipse dere om det, for jeg orker ikke mer kø enn nødvendig, men okei da, er snill i dag.

Snill og stygg. Hører ofte sammen, gitt. Etterveksten dreper meg. JEG KOMMER ALDRI TIL Å BLI GIFT!!! Joda. Men nå håper jeg frisøren min er tilbake fra ferie snart.

Bloggesmilet. 🙁

No Comments

Leave a Reply