Uncategorized

rørleggeren made my day

7. juli 2011

Det må jeg si! Hadde aldri trodd at jeg skulle bli glad for å få besøk av en rørlegger. Men det ble jeg altså. Han banket på mens jeg stod med huet i grytene og tryllet fram en tikka massala-gryte, fullt utstyrt med skrutrekkere, spraybokser og et NYDELIG dolokk.

Kjærlighet gjør blind, og da jeg forelsket meg i denne gamle, romantiske leiligheten, tenkte jeg ikke noe særlig over at badet rett og slett ikke fungerte. Det vil si: jeg ble lurt av kidsa som leide den ut, men det er et annet kapittel. Uansett, dolokket var knust, gulvvarmen fungerer ikke, og både dusjen, doen og vaskemaskinen lakk. Nå er alt i den skjønneste orden, bortsett fra gulvvarmen. Og den kan jeg vel leve uten fram til vinteren. Jeg er så lykkelig!

Nå må jeg bare få framkalt noen bilder, ramme dem inn og henge dem opp på veggene. Det får jeg nemlig ALDRI gjort, klarer liksom ikke å slå meg helt til ro. Men nå skal jeg få gjort det, og så skal jeg nyte det stygge, men velfungerende badet mitt.

Uff, må komme meg i seng nå. Jeg har tunellsyn og har i tillegg overspist meg på den gooode middagen jeg laget, så jeg føler meg ikke vel i det hele tatt. Og så må jeg dra hjemmefra i syv-tiden allerede, skal ut på roadtrip. Hva gjør man ikke for noen man er glad i!

No Comments

Leave a Reply