Uncategorized

hverdagen skal ikke være en fest

9. juli 2011

I går var jeg i Stavern hele dagen. Kan ikke huske at jeg har vært der før, litt rart, ettersom det ligger veldig nærme hjembyen min Tønsberg. Men det var veldig koselig der! Idyllisk sommerplass, hadde det bare vært litt finere vær.

Hva bruker dere lørdagene til når dere ikke drikker alkohol og er ute på byen med venner? Eller når dere ikke er sammen med familie? Jeg føler alltid at livet blir vanskeligere og at hverdagen blir slitsom når alkohol er involvert, så jeg holder meg unna når det ikke er festivaler, bursdager og den slags. Men så sitter jeg her da, og vet ikke helt hva jeg skal finne på. Selv om det er koselig å lage mat og se på film, så får man jo nok av det og!

Og så spiller jeg Yaniv, da. Kortspill på iPhone som jeg har blitt helt hektet på. Belinda har skrevet et innlegg om det, les det og join oss! Så jeg kan bruke lørdagen min på å knuuuuse dere også. Neida. Bruker ikke lørdagen min på sånt. Joda.

No Comments

Leave a Reply