Uncategorized

forever 21

13. juli 2011

I går tok jeg toget til Vestby for å dra i familiebursdagen til Idabestis. Sååå koselig! Rosa champagne med jordbær, deilig taco og alt for mye dessert, det slår jo aldri feil. Storkoste meg! Kanskje litt for mye. Vi avsluttet kvelden med film, smågodt og melkehjerter, så i dag veier jeg fire kilo mer enn i går. Men sånn er det vel, når venninna fyller forever 21! Hipp hurra!

Altså. Det skjørtet der kan dra til helvete. Glidlåsen er av ræva kvalitet (fra Zara, forresten), og i dag da jeg var på vei hjem til Oslo igjen, klarte den på en eller annen mystisk måte å hekte seg fast i seg selv. Så da jeg kom til Nationaltheateret måtte jeg gå i topp og truse hjem…………………… FOR EN SKAM! Årets pinligste opplevelse. Heldigvis var toppen litt lang, men tro ikke at jeg hørte venninneflokkene som sa slike ting som «LITT kort og gjennomsiktig kjole, eller?!». Jaja. Jeg overlever. Jeg begynner å bli vant til å ha røde kinn og dunkende hjerte, burde vært beskyttet mot meg selv noen ganger.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, Oslo koker i dag! Og så skal jeg rusle ned til byen med Helene. Jeg må ha litt småting til London-turen (som jeg forresten drar på I MORGEN!), og Helene skal ha bursdagsgave til Selma. SELMA. En av mine beste venninner kommer hjem fra Kina etter et halvt år, og skal være hjemme i EN dag. Den ENE dagen er jeg i London, er det i det hele tatt mulig? Jaja, om to uker er hun heldigvis hjemme for godt.

No Comments

Leave a Reply