Hverdagsliv

jeg har verdens største rumpe

13. juli 2011

Da var jeg hjemme igjen! Etter en hyggelig lunsj med Helene. På Olivia. Vi foreslo Olivia i kor, og da er det jo egentlig ingen grunn til å diskutere flere alternaltiver. Olivia er så utrolig koselig. Som å sitte i en sommerhage, nesten!

Nam nam!

Etter lunsjen forlot Helene meg i en butikk, til fordel for båttur. Tror aldri jeg kommer til å tilgi henne for det, har ganske angst for å gå rundt sånn alene. Kunne like gjerne hatt bollesveis, eller hatt på meg en knall refleksvest, for det er sånn jeg føler meg. Fæl og glodd på. Ikke sånn superstar- glodd på, bare sånn outsider- glodd på. Hehe. La oss bare kalle det sosial angst, så slipper jeg å gi dere flere dumme forklaringer.

Uansett, så fikk jeg gjort unna litt handling! Et par solbriller, flipflops, en ny selvbruning jeg har hatt lyst til å teste ut, samt litt plagg. Mye salg, så jeg holdt ikke ut lenge. Selvfølgelig er det flott at ting er billig, men det blir mye rot og mye mennesker når det er salg, så jeg er forøvrig ikke noen stor fan.

Nå må jeg begynne å pakke. Sykt vanskelig å pakke til EN overnatting i London! Jeg vet jo søren ikke hva slags humør jeg er i i morgen, så hvordan skal jeg kunne vite hva jeg vil ha på meg? Stemmer, det. Jeg har jo ikke så mye å velge mellom uansett.

Og hallo. Jeg fortalte dere jo tidligere at skjørtet mitt ble ødelagt. Det er så varmt i dag, så jeg hastekjøpte meg en ny shorts, rakk ikke å catwalke i prøverommet, satset bare på at den var grei. Fikk jo igjen knappen (tommel opp!). Og så, da jeg gikk alene i stad og hadde angst, speilet jeg meg (selvfølgelig) i et butikkvindu, for å se om jeg virkelig hadde bollesveis og refleksvest. Det hadde jeg ikke. Men verdens største RÆV, derimot, det hadde jeg! HVA ER DET BIK BOK HAR GJORT MOT RUMPA MI! Men så kan jeg ikke skylde på Bik Bok heller, jeg spiser nok bare for mye mat. Men det er kulere enn å ha anoreksia, da.

Og tro meg, pæra så enda større ut i butikkvinduet.

Fjoh. Nå fikk jeg litt sånn katta-ute-av-sekken-følelse. Syns vanligvis Photoshop er kulere enn realiteten selv. MEN, nå er alt bra igjen, jeg er hjemme i leiligheten og har lagt meg langflat på… Nå glemte jeg hva det heter, men på den «senga» som matcher sofaen. Pakketid, sovetid. Smiletid.

HADE SÅ LENGE!

No Comments

Leave a Reply