Hverdagsliv

summeranza, london og lærepenger

17. juli 2011

Selv om de fire siste dagene har vært fine og spennende, tror jeg aldri jeg har vært så frustrert i hele mitt liv. Men jeg har i hvert fall lært noe viktig. 1. Ikke dra til utlandet med kun ETT bankkort, som du i tillegg har i samme veske som mobilen din. Jeg har løpt halve London rundt i jakt på en bank som kunne hjelpe meg med å ta ut penger fra mitt avmagnifiserte kort, og som «reiseleder» var det jo i grunn ganske viktig at jeg hadde penger. Det ordnet seg til slutt, men sykt frustrerende likevel. 2. Aldri ta bilder med iPhonen, uansett hva. Den er ikke til å stole på. Jeg brukte iPhonen til å ta masse bilder i London og hjemme i Tønsberg i helgen. F.eks da vi møtte Ke$ha var det kun lov å ta bilder med mobiltelefonen. HAHA. På et eller annet mystisk vis, bestemte iPhonen seg for å «synkronisere» seg med Macen på nytt, så nå er den tom for bilder. Død over bankkort, iPhone og all annen elektronikk.

Så, når jeg har fått DET av skuldrene mine, må jeg jo bare si at Summeranza var litt av en opplevelse. Til tross for at vi var en trøtt gjeng som ankom London, hadde vi det gøy. Summeranza er jo en gigantisk sommerfest for EF-studenter, og i år var Ke$ha booket inn som artist. Ikke dårlig bare det, å ha en så stor stjerne på en slik sammenkomst! Nå skal det sies at jeg ikke helt klarer å like Ke$ha da, etter at vi fikk instruksjoner om at det ikke var lov å si hei til henne en gang. Kunne jo like gjerne gått på Madame Tussauds, da! Dessuten fikk ikke DJ’en lov til å spille Britney eller Rihanna, det ble visst for stor konkurranse for Ms. $$$.

MEN, det var en glede å se hvor mye alle ungdommene koste seg! En stor, alkoholfri og fargerik fest, med DJ, flere scener, karaoke-show, mat og så videre. Deilig å se at ungdom kan kose seg uten å drukne i alkohol, for her var det dans, sang, skrik og skrål fra ende til annen.

Her er reisefølget. Kjendisstalkeren Chioma, Hillevi fra Topp og The Voice sin konsertreporter Karoline, som befinner seg bak kameraet. Utrolig koselig å bli kjent med dem alle tre, selv om vi nærmest gikk rundt i koma og var trøtte hele tiden.

Til venstre: Ke$ha og de svenske danserne som vant EF sin dansekonkurranse. De hadde laget en dans til sangen «Blow». Til høyre sitter jeg med Kristine som vant Topp og EF sin fashion-konkurranse for en liten stund siden! Kjempekoselig å treffe henne også, vi koste oss blant annet med karaoke-show. Det var nemlig ingen hemninger til stede, så kids fra alle land rocket scenen som om de stod alene hjemme i dusjen. Kjempegøy å se på! Og høre på…

Skulle virkelig ønske jeg hadde iPhone-bildene mine nå, for stedet var dritkult. En skikkelig øde plass, med et GIGANTISK sirkustelt, en dobbeltdekker EF-buss med en DJ på toppen, og søte små boder hvor man kunne kjøpe mat og drikke. Jeg digget det!

På konserten!

Da konserten var ferdig, var jeg så sliten at jeg trodde jeg skulle dø. Hadde tross alt stått opp klokka 5 om morgenen, og skulle stå opp klokka halv 7 neste morgen, for å ta flyet hjem igjen. Så jeg krysset fingrene for at hodeputa i hotellsengen skulle være god, og da jeg kom til rommet juuublet jeg. Å sove på hotell er det beste jeg vet, og når hotellrommet er fint, er det enda bedre.

Verdens trøtteste jente!

Og så dro jeg hjem da, etter verdens beste nattesøvn. Fortsatt trøtt, men med nesa rettet mot Tønsberg og Slottsfjellfestivalen. Takk for meg, London, og takk for en fin tur EF! Alle burde holde ørene åpne for Summeranza 2012, det blir nok ikke det spor dårligere : )

No Comments

Leave a Reply