Hverdagsliv

tønsberg er fint om sommeren…

17. juli 2011

… Men etter å ha opplevd 15 år med vinter i byen, klarer jeg ikke helt å la meg lure av sommerværet. Vel, jeg koste meg veldigveldig! Pågrunn av Slottsfjellfestivalen ble jo byen trampet ned av turister, og utestedene var fulle til randen, men hva skal man vel med utesteder når man har båter man kan more seg i. Får vel bare oppsummere helgen kort med bilder, detaljer om hvor mye alkohol som ble konsumert og hvem som gjorde teite ting er vel egentlig ikke så interessante.

Hjemme hos mor og far. Hadde virkelig ikke lyst til å dra tilbake til Oslo i dag, jeg burde blitt boende hos mamma og pappa resten av livet. Både maten og senga er god der.

Tønsberg og oppholdsstedet vårt. Og så naboene fra Moss til høyre, da. Kos!

Randi og meg! <3

Vet ikke hvor godt dette ser ut, men det er den beste maten jeg har smakt på et halvt år. Hjemmelaget alioli, grillspyd med kamskjell og scampi, bøffer og salat. Grunnen til at jeg vurderer å flytte hjem igjen!

I nabobåten, full fest.

Nå må jeg komme meg i dusjen og pakke! I morgen begynner en skikkelig arbeidsuke, og jeg skal sove borte i natt. Nekter å la denne fridagen forsvinne på Macen og dens tidsfordriv. Macen er dum, den har ødelagt iPhonen min. Okei, haaade, så lenge!

Forresten, var noen av dere i Tønsberg og på Slottsfjell i helgen?! Fin by, ikke sant? : )

No Comments

Leave a Reply